Slovensko
Domov
Varnostne ograje
Jeklene varnostne ograje (JVO)
Lesene varnostne ograje (LVO)
Varovalne ograje
Reference
Kontakt
O nas
Galerija
   
 


V svoji ponudbi imamo LVO priznanega proizvajalca, ki je prvi v Evropi izdelal cestne lesene varnostne ograje.

Ograje se odlikujejo s svojo naravno okroglo obliko lesenih elementov, ki se z lahkoto umestijo in integrirajo v naravno okolje.

Leseni del je izdelan iz kvalitetnega borovega lesa (Pinus Sylvestris), ki je globinsko obdelan v skladu z EN 335 (SIST EN 335-2), razred 4 in je certificiran s CTB B+ ter P+, ISO 9001 in PEFC cerifikatom ter ima 10 letno jamstvo.
Jeklena konstrukcija ograje je vroče cinkana, sestavljena iz jeklenega stebra ter jeklenega vodila lesenega odbojnika. Zadnje vidne jeklene dele stebra in jeklenega vodila lahko po potrebi prekrijemo z leseno masko.                                                                                                          Poleg standardne dolžine odbojnika 4m, ponujamo tudi 2m odbojnik, ki poenostavlja oblikovanje radijev in je primeren za ovinke.                                                                              Patentirani variabilni sistem pritrditve omogoča, da se steber pritrdi kjerkoli na celotni dolžini odbojnika, kar še dodatno olajša prilagajanje danim terenskim razmeram ter postavitev stebrov na 4 ali 2m.

Vzdrževanje lesene varnostne ograje je zaradi sistema montaže in demontaže enostavno. V primeru poškodbe se demontirajo samo poškodovani deli in nadomestijo z novimi, kar tudi zmanjša same stroške vzdrževanja.

Leseno varnostno ograjo lahko nadgradimo z držalom za pešce in zaščito za motoriste.

Tipi ograj:

  • lesene varnostne ograje za v bankino za nivo zadrževanja N2  s crash testi – z možnostjo nadgradnje držala za pešce in zaščite za motoriste
  • lesene varnostne ograje – parapetne – za nivo zadrževanja N2 z možnostjo nadgradnje držala za pešce in zaščite za motoriste
  • lesene varnostne ograje za nivo zadrževanja H2 s crash testi
  • lesene varovalne mostne ograje
 
    
 

©Los cestna oprema d.o.o. Vse pravice pridržane.